Antena 3 CNN Externe Drama unei românce din Spania care trăiește într-o mașină, alături de doi câini: "Sunt familia mea, nu am de gând să-i abandonez"

Drama unei românce din Spania care trăiește într-o mașină, alături de doi câini: "Sunt familia mea, nu am de gând să-i abandonez"

O româncă din Spania este nevoită să locuiască în mașină, împreună cu cei doi câini ai ei, pentru că nu și-a mai permis să plătească chiria.

Drama unei românce din Spania care trăiește într-o mașină, alături de doi câini: "Sunt familia mea, nu am de gând să-i abandonez"
Sursa foto: TeleMadrid
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2023   •   23:29

În vârstă de 42 de ani, Alina locuiește în Spania de 22 de ani, iar situația cu care se confruntă în prezent nu este una fericită.

Pentru că și-a pierdut slujba și nu și-a mai permis să achite chiria, femeia este nevoită să doarmă în mașină, împreună cu cei doi câini pe care îi are.

Deși sunt zile în care nu are ce să mănânce, Alina își iubește foarte mult animalele și nu a putut să le abandoneze.

Românca a încercat să închirieze o cameră, dar nimeni nu vrea să o accepte cu cei doi câini.

Citește și: O româncă a devenit eroină în Italia, după ce a salvat o femeie din mâinile soţului violent

„Nu poți să mergi cu câinii într-o cameră. Ar fi mai ușor dacă nu i-aș avea. Dar câinii sunt familia mea, sunt singurul lucru pe care îl am, nu am de gând să-i abandonez”, a spus românca.

Primăria a decis să o ajute și să-i plătească chiria, însă Alina este cea care trebuie să-și găsească o casă sau o cameră.

Mai mult, unul dintre câinii femeii este bolnav, iar aceasta, din puținele resurse pe care le are, îi cumpără medicamente și hrană.

În plus, Alina împarte mâncarea cu cele două suflete, iar fiecare primește o bucată egală.

"Întâi ei și apoi eu, dacă câinii sunt bine, sunt bine și eu", a mai spus Alina, potrivit TeleMadrid, citat de observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: romanca Spania chirie slujba
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close