Antena 3 CNN Externe O asistentă româncă de 41 de ani, găsită moartă în casă, la Torino. I s-a refuzat testul, deşi prezenta simptome 

O asistentă româncă de 41 de ani, găsită moartă în casă, la Torino. I s-a refuzat testul, deşi prezenta simptome 

Nicoleta Corina Berinde era asistentă medicală într-un azil de bătrâni din Torino. Prezenta simptome de câteva zile, s-a autoizolat, însă i-a fost refuzat testul şi nimeni nu s-a mai interesat de ea. A murit singură în casă.

O asistentă româncă de 41 de ani, găsită moartă în casă, la Torino. I s-a refuzat testul, deşi prezenta simptome 
12 Apr 2020   •   08:17

Nicoleta Corina Berinde lucra la azilul de bătrâni Consolata din Beinasco, de la periferia orașului Torino.

Sâmbătă seara, fratele ei, George, a alertat autoritățile pentru că nu mai răspundea la telefon, deşi se auzea cum sună din interiorul casei.

Pompierii au spart ușa casei, moment în care Nicoleta Corina Berinde a fost găsită fără viaţă, scriu jurnaliștii de la AssoCareNews.it.

Românca lucra de 6 ani în azilul de bătrâni din Beinasco, iar de câteva zile se afla în concediu medical, ca și alte colege ale ei, cu semne clare și simptome de Covid-19. Autopsia și testul pentru coronavirus vor stabili cauza exactă a morții.

Potrivit jurnaliştilor italieni, medicul de familie al româncei, Nadia Leanza, a insistat să-i fie făcut testul pentru coronavirus, dar structura sanitară pentru care lucra a refuzat categoric, spunând că nu se îndeplinesc toate condițiile cerute de lege.

Familia româncei a făcut o plângere penală la adresa azilului de bătrâni la care lucra tânăra femeie.
 

×
Subiecte în articol: romanca Torino coronavirus
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close