Antena 3 CNN Externe Româncă ucisă în chinuri în Italia: violată și strangulată ore în șir. Călăul a primit o nouă condamnare

Româncă ucisă în chinuri în Italia: violată și strangulată ore în șir. Călăul a primit o nouă condamnare

Lavinia Simona Ailoaiei, în vârstă de 18 ani, a avut parte de o moarte îngrozitoare în Italia.

Româncă ucisă în chinuri în Italia: violată și strangulată ore în șir. Călăul a primit o nouă condamnare
Sursa foto: sursa foto: stiridiaspora.ro
26 Mai 2020   •   23:04

De parcă sentința pe viață la care a fost deja condamnat în prima și a doua instanță nu ar fi fost suficientă, acum pentru călăul-contabil Andrea Pizzocolo a ajuns și sentința definitivă pentru infracțiunea de fraudă.

În timpul anchetei, a rezultat că asasinul a fraudat și compania Pero pentru care lucra, specializată în componente hidraulice pentru ascensoare, în calitate de contabil, făcând ca suma de 627.000 euro să dispară printr-un sistem de facturi false, scrie stiridiaspora.ro.

Apărarea de la apel a încercat să demonstreze că, în realitate, escrocheria ar fi fost făcută de către conducerea companiei pentru a se sustrage autorităților fiscale. În schimb, procurorul a adus dovezi că beneficiarul final al banilor făcuți să dispară a fost însuși Pizzocolo.

În cele din urmă, Curtea de Casație a confirmat acuzația, iar marți a confirmat definitiv sentința lui Aresino la un an și cinci luni de închisoare pentru fraudă. Ceea ce se adaugă, evident, la pedeapsa cu închisoarea pe viață, deja exprimată în prima și a doua instanță.

În 2013, anchetatorii au fost îngroziţi când au vizionat filmul de peste trei ore al uciderii Laviniei în chinuri: mai întâi scene de sex extrem, apoi abuzuri, strangularea, moartea şi nu s-a oprit aici. Imaginile ororilor au fost înregistrate minut cu minut de microcamerele pe care criminalul, contabilul Andrea Pizzocolo, de 41 de ani, din Arese, le-a ascuns în camera Motelului Moon din Busto Arsizio înainte de sosirea victimei.

Asasinul avea microcameră video şi în ceasul de la mână. Biata Lavinia nu bănuia nimic din nenorocirea care avea să i se întâmple. Procurorii sunt convinşi că au de-a face cu o crimă cu premeditare.

Fiecare moment e filmat în detaliu din diferite unghiuri. Se crede că Pizzocolo se gândea să realizeze unul din filmele de groază în care victima moare în faţa camerelor în urma abuzurilor şi violenţei sexuale care au "piaţa" lor mârşavă pe Internet.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close