Antena 3 CNN Externe Româncă ucisă în Irlanda. Femeia cerşea pentru a-şi trimite copiii la şcoală

Româncă ucisă în Irlanda. Femeia cerşea pentru a-şi trimite copiii la şcoală

Româncă ucisă în Irlanda. Femeia cerşea pentru a-şi trimite copiii la şcoală
Sursa foto: femeie
24 Aug 2009   •   12:54

O româncă a fost găsită înjunghiată pe o stradă din Dublin. Se pare că femeia cerşea pentru a-i trimite la şcoală pe cei doi copii ai săi, care rămăseseră în România, în judeţul Timiş.

Potrivit anchetatorilor, femeia se numeşte Eugenia Bratiş şi avea 50 de ani. Ea a ajuns în Irlanda, în urmă cu un an, pentru a strânge bani pentru educaţia copiilor săi, un băiat şi o fată, informează Irish Independent.

Femeia nu a reuşit să-şi găsească un loc de muncă şi a început să cerşească. Banii pe care îi câştiga cerşind îi trimitea acasă, în România, la copiii ei. Adolescenţii sunt aşteptaţi în Irlanda ca să identifice cadavrul mamei lor. Corpul acesteia urmează să fie repatriat.

Deocamdată, autorităţile irlandeze nu au arestat nici un suspect în acest caz. Românca a fost înjunghiată pe 5 august. Potrivit unuia dintre anchetatori, femeia cerşea ?pentru a-şi susţine familia din România. Încerca să îşi trimită copiii la liceu".

Autorităţile au cerut ajutorul cetăţenilor pentru a rezolva cazul. "Publicul a răspuns bine până acum, însă încă aşteptăm oameni care au informaţii despre ea. Aşteptăm, în continuare, informaţii", a spus ofiţerul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Irlanda femeie cersit crima
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close