Antena 3 CNN Externe Româncă ucisă cu sălbăticie de partenerul de viață, în Italia. Bărbatul a încercat să se sinucidă

Româncă ucisă cu sălbăticie de partenerul de viață, în Italia. Bărbatul a încercat să se sinucidă

O româncă a fost omorâtă de iubitul ei, în Italia. Ulterior, individul a încercat să-și pună capăt zilelor.

Româncă ucisă cu sălbăticie de partenerul de viață, în Italia. Bărbatul a încercat să se sinucidă
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    14 Oct 2021   •   14:32

Tragedia a avut loc la data de 12 octombrie, în orașul Manduria, din provincia Taranto. Loredana Dinoi, în vârstă de 61 de ani, a fost victima partenerului ei de viață.

Bărbatul, pensionar, în vârstă de 75 de ani, a bătut-o cu bestialitate și, ulterior, i-a tăiat gâtul. Cei doi locuiau împreună, într-o clădire pentru locuințe sociale.

Potrivit reconstituirii făcute de oamenii legii, totul ar fi pornit de la o ceartă aprinsă între cei doi. Bărbatul, cunoscut ca fiind un om violent, a luat un cuțit și a atacat-o, scrie Fanpage.it.

Alarma a fost dată de vecinii celor doi, speriați de țipetele româncei. Din păcate, când carabinieri au ajuns la fața locului nu se mai putea face nimic pentru femeie.

Medicii nu au putut decât s-i constate decesul. Aceștia au transmis că pierduse foarte mult sânge.

Pietro Dimitri, agresorul, a încercat să-și pună capăt zilelor după ce a omorât-o pe partenera lui. A fost găsit de polițiști cu răni pe mâini și gât.

Bărbatul a fost escortat la spital, unde este păzit în permanență. Din primele informații, viața nu-i este în pericol și ar fi recunoscut faptele.

×
Subiecte în articol: romanca ucisa Italia injunghiata
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close