Antena 3 CNN Externe Româncă ucisă şi tranşată de iubitul său spaniol. Tânăra era însărcinată

Româncă ucisă şi tranşată de iubitul său spaniol. Tânăra era însărcinată

Româncă ucisă şi tranşată de iubitul său spaniol. Tânăra era însărcinată
Sursa foto: Foto: europesecuritynews.com
25 Oct 2013   •   17:10

O româncă premiantă la o universitate din Valencia şi-a găsit sfârşitul ucisă de către iubitul ei. Trupul fetei, în vârstă de 24 de ani, a fost tranşat, iar criminalul a aruncat rămăşiţele într-un lac. Ca să ascundă urmele, el a dat foc apoi casei în care s-a produs tragedia. Apropiaţii spun că fata era însărcinată în câteva luni.

Tragedia a avut loc într-o localitate din provincia Alicante, în sud-estul Spaniei. În seara zilei de 21 octombrie, tânăra s-a luat la ceartă cu iubitul său spaniol. Într-un exces de furie, bărbatul de 37 de ani a ucis-o pe româncă. Pentru a-şi pierde urma, bărbatul a tranşat-o, apoi i-a aruncat trupul într-un lac. De teamă că va fi prins, spaniolul a incendiat casa unde locuiau.

Studentă la Universitatea Politehnică din Valencia, românca era cunoscută pentru performanţele sale deosebite. În urma tragediei, universitatea a dat un comunicat în care şi-a exprimat condoleanţele. La rândul lor, cei aproximativ 800 de locuitori ai orăşelului unde locuia românca au ţinut un moment de reculegere în memoria ei. Cu toţii au fost şocaţi de crima petrecută în oraşul lor, mai ales că vecinii cred că tânăra era însărcinată în 4 luni.

Spaniolul a fost prins la o zi după ce a comis crima. Şi-a recunoscut fapta şi urmează să apară în faţa judecătorilor.





×
Subiecte în articol: romanca ucisa
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close