Antena 3 CNN Externe O cântăreaţă germană orfană, cu origini româneşti a impresionat juriul Vocea Germaniei cu "Dragostea din tei"

O cântăreaţă germană orfană, cu origini româneşti a impresionat juriul Vocea Germaniei cu "Dragostea din tei"

O cântăreaţă germană cu origini româneşti a impresionat juriul de la concursul de talente "Vocea Germaniei". Jurații au fost impresionați de vocea ei atunci când piesa "Dragostea din tei" a răsunat la audiții.

O cântăreaţă germană orfană, cu origini româneşti a impresionat juriul Vocea Germaniei cu "Dragostea din tei"
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    31 Aug 2022   •   21:14

Nadine Pimanov este o cântăreață din Germania cu origini românești. Aceasta a participat la concursul Vocea Germaniei și a reușit să întoarcă toate scaunele cu piesa "Dragostea din tei".

Nadine are o poveste impresionantă de viață. La vârsta de 18 ani, tânăra și-a pierdut mama și a rămas fără adăpost. A muncit din greu și a reușit ca până acum, la 25 de ani să aibă propria locuință la care a lucrat la fiecare detaliu, potrivit acesteia.

"Acest lucru este valoros pentru mine, pentru că nu mi-a fost întotdeauna atât de bine. Poți să jelești atunci când trebuie să jelești. Dar ar trebui să te ridici din nou după aceea, să continui și să nu renunți niciodată", a povestit Nadine. 

Pentru ea, să renunțe, nu a fost niciodată o opțiune. A continuat să lupte mai departe, mai ales în momentele dificile.

Juriul a rămas uimit de vocea tinerei. "Pentru 25 de ani, pari deja incredibil de experimentată", a spus după aceea Stefanie Kloss, solista Silbermond, antrenoarea la care a ales să meargă Nadine, potrivit stiridiaspora.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: vocea germaniei
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close