Antena 3 CNN Externe Românce ucise în Spania şi Italia: Au fost bătute, arse şi atacate cu arbaleta

Românce ucise în Spania şi Italia: Au fost bătute, arse şi atacate cu arbaleta

Românce ucise în Spania şi Italia: Au fost bătute, arse şi atacate cu arbaleta
Sursa foto: Foto: trmtv.it
21 Iul 2010   •   12:30

Două românce care locuiau peste hotare au fost ucise cu bestialitate. Primul caz a avut loc în Spania, unde femeia a fost bătută şi apoi arsă. În Italia, o româncă a murit după ce a fost atacată cu o arbaretă. Cazurile au şocat opinia publică din cele două ţări.

Una dintre victime, o femeie de 25 de ani care locuia în Spania, plecase din ţară în căutarea unui trai mai bun. Acolo, însă, a sfârşit tragic. Trupul său măcelărit şi carbonizat a fost găsit în maşina iubitului ei, care fusese incendiată.

Femeia plecase la muncă de dimineaţă şi luase maşina bărbatului. Nu s-a mai întors însă. A fost găsită după ce un vecin a sunat la poliţie să anunţe că a văzut o maşină în flăcări, la o distanţă de 60 de kilometri de complexul în care locuia. Autopsia a indicat că femeia a suferit o moarte violentă. Iar oamenii legii nu exclud o crimă pasională. Cu toate acestea, poliţiştii nu au emis niciun mandat de arestare.

Un alt caz înfiorător vine din Italia. Acolo, o altă româncă a avut parte de o moarte cumplită fiind ucisă cu o arbaletă. Dispariţia tinerei a fost anunţată cu două luni în urmă de fratele acesteia. Trupul ei a fost găsit însă abia zilele trecute, când a fost arestat de altfel, şi ucigaşul...un italian de 35 de ani.

La capătul mai multor ore de interogatoriu, bărbatul a mărturisit că a ucis-o. El a îngropat trupul româncei într-un viaduct.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Spania romanca crima
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close