Antena 3 CNN Externe Urmărire ca în filme pe autostradă, după ce patru români au jefuit un magazin de băuturi alcoolice din Elveția

Urmărire ca în filme pe autostradă, după ce patru români au jefuit un magazin de băuturi alcoolice din Elveția

Urmărire ca în filme pe o autostradă din Elveția. Patru români au fost arestați după ce au dat o spargere la un magazin de băuturi alcoolice. 

de Naty Badea    |    26 Feb 2024   •   12:28

Scene șocante pe autostrada A1 din Elveția. Patru români au fost prinși după o cursă nebună cu Poliția. Totul a început la ora cinci dimineața cu un apel de urgență la Poliție, care anunța o spargere în curs de desfășurare la un magazin de băuturi alcoolice. 

Cei patru români au jefuit respectivul magazin și au plecat cu marfă în valoare de câteva mii de franci. Patrulele de Poliție s-au pus imediat în mișcare și au început să urmărească mașina în care se aflau cei patru români. 

Aceștia au încercat de mai multe ori să scape de urma Poliției prin manevre periculoase. În cele din urmă, mașina românilor a fost oprită după o operațiune de amploare soldată cu mai multe pagube materiale și avarii, atât la mașinile autorităților, cât și a fugarilor. 

Doi dintre români au fost arestați pe loc, iar ceilalți doi au reușit să fugă. La scurt timp au fost prinși și aceștia. 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close