Antena 3 CNN Externe Patru români, arestați în Spania. Bărbații au jefuit o cramă

Patru români, arestați în Spania. Bărbații au jefuit o cramă

Patru bărbați de naționalitate română au fost prinși de polițiștii spanioli la scurt timp după ce au spart o cramă.

Patru români, arestați în Spania. Bărbații au jefuit o cramă
Sursa foto: Getty Images
de Cerasela Stafie    |    06 Oct 2021   •   14:31

Incidentul a avut loc la data de 1 octombie, în orașul Corral de Almaguer din regiunea Toledo. Polițiștii spanioli au fost sesizați printr-un apel de urgență. 

La fața locului a fost trimis un echipaj al Gărzii Civile. Totodată, mai multe echipaje ale forțelor de ordine au fost amplasate la ieșirile din oraș, pentru a evita ieșirea suspecților din localitate, scrie encastillalamancha.es. 

Oamenii legii au constatat că infractorii au pătruns în cramă după ce au forțat o fereastră. Au fost furate mai multe sticle de vin și un telefon mobil.

Suspecții au încercat să fugă, dar mașina în care aceștia se aflau a fost obsevată de polițiști. Automobilul rula cu viteză mare, dar oamenii legii au reușit să-l oprească.

În automobil se aflau patru bărbați de cetățenie română. Ei au fost legitimați de agenții spanioli. Aceștia din urmă au constat că doi dintre indivizi le erau cunoscuti, având antecedente penale.

Sticlele de vin și telefonul mobil, furate de la cramă, au fost descoperite de forțele de ordine în interiorul autoturismului. Au fost identificate și mai multe obiecte folosite de suspecți pentru a comite furtul.

Garda civilă i-a arestat pe cei patru. Bărbații au fost puși la dispoziția judecătorilor de la Tribunalului de Primă Instanță din Ocaña.

×
Subiecte în articol: romani arestati jaf
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close