Antena 3 Externe Doi români au furat 93 de ouă dintr-un automat din Austria

Doi români au furat 93 de ouă dintr-un automat din Austria

de Alexandra Ionescu    |    29 Noi 2021   •   11:32
Doi români au furat 93 de ouă dintr-un automat din Austria
Sursa foto: Pexels/Monserrat Soldú

Doi români în vârstă de 20 și respectiv 28 de ani au fost arestați după ce ar fi furat 93 de ouă dintr-un automat cu autoservire din Austria.

Un magazin cu autoservire pentru produse agricole din Schleissheim a fost spart de cinci ori începând cu 31 octombrie 2021. Făptuitorii au deschis cu forța caseta de bani montată pe peretele magazinului, folosind uneori o rangă  și au scos banii pe care îi conținea.

O altă spargere a avut loc pe 27 noiembrie, în jurul orei 17.00. Un bărbat de 39 de ani din districtul Wels-Land, a observat acest lucru și a urmărit mașina care fugea. El a continuat să informeze polițiștii cu privire la locație până când au găsit vehiculul în cauză în Thalheim, lângă Wels.

Cei doi făptați, un tânăr de 28 de ani și unul de 20 de ani, ambii români din raionul Wels-Land, au fost arestați.

În cadrul unui control dinnlocuința unuia dintre cei doi suspecți, poițiștii au găsit și produse agricole furate, și anume 93 de ouă. Cei doi sunt în custodia poliției, potrivit Laumat.at.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close