Români CONDAMNAŢI în Franţa pentru furtul a TONE DE METAL

de G.S.    |    07 Sep 2013   •   10:27
Români CONDAMNAŢI în Franţa pentru furtul a TONE DE METAL Foto: Agerpres/AP
Treisprezece români au fost condamnaţi în Franţa, vineri, pentru furtul în decurs de puţin peste o lună la sfârşitul lui 2012 a 4,1 tone de metale, conform parchetului din Colmar, în provincia Haut-Rhin, relatează Le Figaro în pagina de Internet, conform Mediafax.
 
Conform substitutului procurorului din Colmar, Aline Klein, este vorba de "un adevărat jaf". "Aceste persoane acţiunonau în grupuri de 12 până la 15 persoane", a subliniat magistratul.
 
Cei 13 acuzaţi au primit pedepse care pleacă de la 8 luni la 4 ani de închisoare. Condamnările cele mai mari au fost pentru trei indivizi acuzaţi că au agresat în septembrie 2012 cu bare de fier un gardian de noapte în timpul unui furt dintr-o companie din regiunea specializată în recuperarea şi reciclarea metalului.
 
În total, cei 13 condamnaţi au comis opt furturi şi o altă tentativă între septembrie şi noiembrie 2012, reuşind să fure 4,1 tone de metal, în special cupru.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close