Antena 3 CNN Externe O familie de români a devastat casa unui pensionar francez, după ce s-a instalat ilegal în ea. "Trebuie să le cer permisiunea de a intra"

O familie de români a devastat casa unui pensionar francez, după ce s-a instalat ilegal în ea. "Trebuie să le cer permisiunea de a intra"

O familie de români a ocupat ilegal o casă care urma să fie scoasă la vânzare în Grenoble, un oraş din Franța.

O familie de români a devastat casa unui pensionar francez, după ce s-a instalat ilegal în ea. "Trebuie să le cer permisiunea de a intra"
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Feb 2023   •   20:38

Casa lui Jacques, în vârstă de 77 de ani, invalid, urma să fie scoasă la vânzare pentru a plăti facturile la azilul de bătrâni în care locuiește de câteva luni, dar casa este ocupată din data de 26 ianuarie.

Acolo s-a stabilit o familie de români, în total nouă persoane, inclusiv cinci copii, scrie stiridiaspora.ro.

Vărul lui Jacques a mers la locuinţă, însoțit de poliție, și a negociat cu familia de români pentru a putea intra în casă.

"Este lumea pe dos! Ei sunt cei care intră ilegal în casă și trebuie să le cer permisiunea de a intra", s-a revoltat vărul proprietarului.

Bărbatul a depus plângere împotriva familiei de români şi a fost întreruptă vânzarea casei.

Din decembrie 2022, ocupanții ilegali sunt expuși la pedepse de până la trei ani de închisoare și 45.000 de euro amendă, mai scrie stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: romani casa Grenoble Franta
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close