Antena 3 Externe Cazul bicicletelor furate de la Campionatul Mondial și duse în România. Poliția franceză a arestat doi suspecți

Cazul bicicletelor furate de la Campionatul Mondial și duse în România. Poliția franceză a arestat doi suspecți

de Redacția Antena 3    |    05 Noi 2021   •   18:01
Cazul bicicletelor furate de la Campionatul Mondial și duse în România. Poliția franceză a arestat doi suspecți
Sursa foto: hepta

Doi bărbați au fost arestați, la mijlocul acestei săptămâni, în nordul Franței într-un caz în care au fost furate bicicletele sportivilor italieni participanți la Mondialul de ciclism pe pistă de la Roubaix.

Cei doi suspecți, cu vârste de 18 şi respectiv 19 ani, urmau să fie aduși în fața unui tribunal din orașul Lile.

Acuzațiile la adresa lor sunt formulate în legătură cu furtul a 22 de biciclete ale echipei italiene de ciclism pe pistă în noaptea de 22 spre 23 octombrie.

Prejudiciul în acest caz a fost estimat la 400.000 de euro, potrivit poliției.

Perchezițiile la domiciliile din Lille şi Lomme ale suspecților au dus la descoperirea unor efecte şi echipamente sustrase în timpul comiterii faptelor, precum şi a camionetei utilizate de răufăcători, a precizat o sursa din poliția franceză.

Furtul a avut loc atunci când bicicletele erau depozitate temporar într-un vehicul staționat în fața hotelului unde erau cazați cicliștii, situat nu departe de Lille.

"Ei au neglijat recomandarea de a-şi lăsa bicicletele, până la plecare, în velodrom", a arătat poliţia.

Bicicletele furate au fost găsite în România câteva zile mai târziu de poliția locală, care a reținut, de asemenea, mai mulți suspecți, notează AFP.

Sursa: Agerpres

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close