Antena 3 CNN Externe „România, tărâmul morţii“: Eutanasierea câinilor comunitari declanşează proteste acerbe în Germania

„România, tărâmul morţii“: Eutanasierea câinilor comunitari declanşează proteste acerbe în Germania

„România, tărâmul morţii“: Eutanasierea câinilor comunitari declanşează proteste acerbe în Germania
Sursa foto: Foto: network.bestfriends.org
17 Apr 2011   •   10:03

Facem ce facem şi iar ajungem în atenţia Europei! Negativ, cum altfel!? În faţa ambasadei noastre din Berlin s-a scandat "afară din UE" şi "România, tărâmul morţii"! De data asta, nu infractorii români i-au speriat pe europeni, ci decizia de a eutanasia câinii fără stăpăn.

Peste 150 de iubitori de animale s-au adunat în Berlin pentru a protesta faţă de legea care permite eutanasiera maidanezilor în România! Protestul a pornit pe internet, iar adepţii sunt extrem de duri. Cer boicotarea produselor româneşti şi a turismului de la noi!

Protestatarii au mărşăluit de la parlament la ambasada României unde au scandat minute în şir, au aprins lumânări şi au păstrat un moment de reculegere în memoria maidanezilor ucişi la noi!

În Germania nu se nasc animale pe stradă! Iar cele abandonate ajung imediat în adăposturi. Acestea reprezintă însă doar o fază de tranziţie. Animalele îşi găsesc foarte repede alte familii. Aşa se face că în Berlin nu vezi nicăieri un câine comunitar. O lecţie pe care o putem învăţa.

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close