Antena 3 CNN Externe Românii, cei mai inventivi hoţi de bijuterii. Vezi ce jafuri ne-au făcut faimoşi

Românii, cei mai inventivi hoţi de bijuterii. Vezi ce jafuri ne-au făcut faimoşi

Românii, cei mai inventivi hoţi de bijuterii. Vezi ce jafuri ne-au făcut faimoşi
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Aug 2011   •   20:43

Hoţii români au devenit spaima bijutierilor occidentali. Cu metode care au uimit vestul, au dat lovituri de răsunet. În Andora o bandă de hoţi români e căutată pentru un jaf de 700.000 de euro, la un magazin de bijuterii. Iar în Italia, alţi trei români au spart zidul unei biserici, ca să ajunga la un magazin de bijuterii .

O stradă din Capitala Andorrei a fost scena unui jaf uluitor, care îi are ca protagonişti pe nişte hoţi români. Ţinta lor a fost un magazin de bijuterii cu renume. Ca să-i deruteze pe poliţişti, ei au dat foc unor containere din centrul oraşului. Apoi au atacat magazinul şi au fugit cu prada de 700.000 de euro în munţi.

De trei luni, poliţiştii din micul stat din Pirinei îi caută fără succes. Şi-au dat seama de naţionalitatea hoţilor când au găsit un pachet de ţigări, fabricat în România.

Anchetatorii au aflat doar identitatea unuia dintre ei, însă nu ştiu nimic mai mult.

Un magazin de bijuterii a fost şi ţinta unor hoţi români şi în Italia, la Terni. Cei trei au pus la cale un plan care i-a şocat pe localici. Au pătruns într-o biserică şi, cu o rangă şi o şurubelniţă, au găurit peretele care despărţea lăcaşul de cult de magazin. Spre ghinionul lor însă, poliţiştii italieni au fost vigilenţi şi au intervenit. Încătuşaţi, cei trei români urmează să fie judecaţi.

 

×
Subiecte în articol: jaf furt
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close