Antena 3 Externe Românii din Marea Britanie trebuie să aibă mare grijă. Pot primi amenzi uriașe din cauza unui lucru banal

Românii din Marea Britanie trebuie să aibă mare grijă. Pot primi amenzi uriașe din cauza unui lucru banal

28 Mai 2019   •   14:29
Românii din Marea Britanie trebuie să aibă mare grijă. Pot primi amenzi uriașe din cauza unui lucru banal
Sursa foto: foto: Pexels.com

Românii din Marea Britanie trebuie să aibă mare grijă. Aceștia ar putea primi amenzi uriașe, numai dacă plâng mai tare în casă, din cauza unor reguli stricte de consiliu.

Acest lucru se datorează anunțurilor comunitare de protecție (CPN), care sunt emise de consiliile locale pentru a împiedica oamenii să perturbe viața de zi cu zi a vecinilor lor.

Normele au fost introduse de Theresa May, în 2014 și pot fi aplicate oricărei persoane cu vârsta de peste 16 ani.

Consiliul din zonă a dat un avertisment "să nu creeze nici un fel de plâns, ciocănit sau zgomote în perete"

Acesta a spus că zgomotele nu ar trebui "să poată fi auzite în afara vreunei proprietăți în care x [vecinul] locuiește”.

Consiliul a adăugat că nu a avut deocamdată nicio informare despre încălcarea avertismentului și a declarat că până acum nu a emis nicio amendă.

Cu toate acestea, dacă persoanele nu reușesc să se conformeze, aceștia se pot confrunta cu o amendă la fața locului de 100 de lire sterline sau o amendă de până la 2.500 de lire sterline dacă se ajunge la urmărire penală, scrie The Sun.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close