Antena 3 CNN Externe Rupert Murdoch, atacat în timpul audierilor din Parlamentul Britanic: Este cea mai umilă zi din viaţa mea

Rupert Murdoch, atacat în timpul audierilor din Parlamentul Britanic: Este cea mai umilă zi din viaţa mea

Rupert Murdoch, atacat în timpul audierilor din Parlamentul Britanic: Este cea mai umilă zi din viaţa mea
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
19 Iul 2011   •   18:14
Update: Magnatul american Rupert Murdoch a fost atacat de un manifestant în timp ce era audiat de o comisie a Parlamentului Britanic.

Manifestantul a fost reţinut după ce a aruncat spre Rupert Murdoch ceea ce părea sã fie spumă de ras aşezată pe o farfurie. El a fost blocat în elanul său de soţia magnatului, potrivit unui jurnalist al AFP, citat de Mediafax

Rupert Murdoch, cel care deţine trustul din care făcea parte publicaţia News of the World, şi fiul său, James, sunt audiaţi de către Comisia pentru Media din Parlamentul britanic cu privire la scandalul interceptărilor telefonice, informează The Telegraph.

James Murdoch a deschis audierile spunând că regretă situaţia şi le cere scuze celor care au fost victimele interceptărilor, acest tip de acţiune fiind sub standardele companiei reprezentate de el.

 


"Este cea mai umilă zi din viaţa mea" a declarat Rupert Murdoch, magnatul media, patron al trustului din care făcea parte publicaţia News of the World.

Întrebat de un deputat dacă acceptă ideea că este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat la News of the World, Murdoch a răspuns că nu se consideră responsabil.

Scandalul de la News of the World a luat proporţii neprevăzute în Marea Britanie. Şeful Scotland Yard şi adjunctul său au demisionat, în urma interceptărilor făcute de publicaţie. Premierul David Cameron este şi el afectat de scandal, având o relaţie aproapiată cu patronul publicaţiei.

Publicaţia News of The World a fost închisă, după o serie de dezvăluiri. Jurnaliştii au fost acuzaţi că au interceptat mii de telefoane, pentru a-şi scrie articolele.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close