Antena 3 CNN Externe Rusia anunță sancțiuni asupra politicienilor americani și canadieni: Toți membrii Congresului, pe lista neagră

Rusia anunță sancțiuni asupra politicienilor americani și canadieni: Toți membrii Congresului, pe lista neagră

Rusia impune sancțiuni îpotriva a 398 de membri ai Camerei Reprezentanților SUA și 87 de senatori canadieni, a anunțat miercuri Ministerul de Externe.

Rusia anunță sancțiuni asupra politicienilor americani și canadieni: Toți membrii Congresului, pe lista neagră
Sursa foto: Twitter/ Gu Dada
de Cerasela Stafie    |    13 Apr 2022   •   22:28

Ministerul rus de Externea spus că această mișcare a venit după ce luna trecută Washington a anunțat sancțiuni împotriva a 328 de membri ai Dumei sau parlamentului rus. Rusia intenționează să anunțe în curând mai multe sancțiuni ca răspuns la măsurile punitive ale SUA, scrie Reuters, citând Interfax.

”Au fost introduse restricții „tit-for-tat” asupra a 398 de membri ai Camerei Reprezentanților a Congresului SUA, ca răspuns la un alt val de sancțiuni pe care administrația Joe Biden le-a impus Rusiei pe 24 martie, vizând 328 de membri ai Dumei de Stat, care, având în vedere că unii parlamentari ruși au fost sancționați anterior, înseamnă că aproape toți membrii săi au fost incluși pe lista neagră”, se arată în comunicat.

”Persoanele în cauză, inclusiv oficialii de rang înalt și președinții de comisii din camera inferioară a Congresului SUA, au fost incluse definitiv pe lista neagră de Rusia. Împreună cu alți parlamentari în exercițiu, cărora, precum președintele Camerei, Nancy Pelosi, li sa interzis mai devreme să intre în Rusia, toți membrii Congresului SUA au fost incluși pe lista neagră pe baza reciprocității”, a adăugat ministerul.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close