Antena 3 CNN Externe Rusia critică Eurovisionul şi vrea să-şi facă propria competiţie muzicală: "Trebuie să părăsim acest CIRC imediat"

Rusia critică Eurovisionul şi vrea să-şi facă propria competiţie muzicală: "Trebuie să părăsim acest CIRC imediat"

Rusia critică Eurovisionul şi vrea să-şi facă propria competiţie muzicală: "Trebuie să părăsim acest CIRC imediat"
13 Mai 2014   •   17:59

Parlamentarul rus, din Partidul Comunist, Valerii Rishkin, spune că ţara sa nu ar mai trebui să participe la Eurovision şi ar fi recomandat ca Rusia să creeze propria competiţie muzicală, "Vocea Eurasiei", relatează Interfax.

"Rezultatele ultimului concurs Eurovision a fost picătura care a umplut paharul. Trebuie să părăsim acest circ imediat, a venit timpul să nu mai tolerăm aceast concurs. În fiecare an, Rusia risipeşte 40 de milioane de euro pentru această nebunie", a spus Rishkin.

Potrivit parlamentarului comunist, Rusia are suficiente resurse şi posibilităţi pentru a organiza propriul concurs muzical, care ar trebui să se numească "Vocea Eurasiei".

"Am putut să găzduim evenimente globale, cum a fost Olimpiada de Iarnă, nu cred că am avea probleme dacă am face un concurs al nostru. Sunt convins că toate ţările din spaţiul euro-asiatic, dar şi alte state, vor îmbrăţişa această iniţiativă şi ne vor acorda sprijinul necesar", a adăugat Rishkin.

Victoria de anul acesta de la Eurovison, adjudecată de travestitul austriac Conchita Wurst (foto), a stârnit o stare profundă de dispreţ în rândul telespectatorilor ruşi.

Adjunctul Comisiei Parlamentare pentru Protejarea Familiei, Femeilor şi Copiilor din Duma de Stat, Olga Batalina, a declarat că rezulatele de la Eurovision sunt ruşinoase şi sunt urmările "propagandei culturii netradiţionaliste, inculsiv cea care promovează drepturile homosexualilor".

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close