Antena 3 CNN Externe Rusia întoarce armele către cel mai puternic stat din lume. "Asta se va întâmpla dacă el va ajunge la Casa Albă"

Rusia întoarce armele către cel mai puternic stat din lume. "Asta se va întâmpla dacă el va ajunge la Casa Albă"

Rusia întoarce armele către cel mai puternic stat din lume. "Asta se va întâmpla dacă el va ajunge la Casa Albă"
de O.P.    |    07 Sep 2012   •   06:04

Într-un interviu televizat, liderul de la palatul Kremlin, Vladimir Putin, a declarat că este sigur că sistemul anti-rachetă american va fi îndreptat direct împotriva Rusiei, dacă Mitt Romney va fi ales în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

În plus, preşedintele rus a catalogat critica lui Romney lansată asupra Rusiei drept "o retorică de campanie defectuoasă". Cu toate acestea, Washingtonul asigură că relaţia cu Moscova este solidă, în ciuda dezacordurilor, cu precădere asupra conflictului sirian.

"Când vorbim despre sistemul anti-rachetă, partenerii noştri americani ne repetă "Acesta nu este îndreptat împotriva voastră!". Dar ce se va întâmpla dacă domnul Romney, care este de părere că noi suntem inamicul numărul 1 al Americii, este ales în funcţia de preşedinte al Statelor Unite? În acest caz, sistemul va fi îndreptat, cu siguranţă, împotriva Rusiei, iar infrastructura sa pare să fie configurată exact pentru acest scop", a declarat preşedintele Rusiei.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close