Antena 3 CNN Externe În Rusia, toți școlarii vor primi o lecție despre ”necesitatea unei operațiuni speciale în Ucraina”

În Rusia, toți școlarii vor primi o lecție despre ”necesitatea unei operațiuni speciale în Ucraina”

În Rusia, pe 3 martie, va avea loc o lecție deschisă „Apărătorii păcii” pentru școlari - unde se va vorbi despre așa-numita „misiune de eliberare în Ucraina” și de ce a fost necesară, potrivit Ministrului Educației al Federației Ruse.

În Rusia, toți școlarii vor primi o lecție despre ”necesitatea unei operațiuni speciale în Ucraina”
Sursa foto: Pexels/Julia M Cameron
de Alexandra Ionescu    |    03 Mar 2022   •   10:38

Școlarilor li se va spune „ce pericol prezintă NATO” și de ce „Rusia s-a ridicat pentru a proteja populația civilă din Republicile Populare Donețk și Lugansk”, se arată într-o postare de pe Facebook a Ministrului Educației.

??? На Всероссийском открытом уроке школьникам расскажут, почему освободительная миссия на Украине – это...

Posted by Министерство просвещения Российской Федерации on Wednesday, March 2, 2022

De asemenea, Ministrul Educației al Federației Ruse promite că va ajuta la înțelegerea modului de „deosebire al adevărului de minciuni în fluxul imens de informații, fotografii și videoclipuri de care este plin internetul astăzi”.

Lecția va fi predată de prezentatorul Sofia Khomenko, Denis Polunciukov, membru al sediului central al Frontului Popular All-Rusian și, se presupune, expertul în istoria militară Piotr Ișkov.

Anterior, profesorii din școlile rusești trebuiau să le povestească elevilor din clasele 7-11 argumentele din discursul președintelui rus Vladimir Putin despre motivele „operațiunii militare speciale” împotriva Ucrainei și să condamne apelurile la acțiuni împotriva războiului,  informează Pravda.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă!
x close