Antena 3 CNN Externe Rusia ajustează planurile și transferă echipamente în Belarus pentru a încercui Kievul

Rusia ajustează planurile și transferă echipamente în Belarus pentru a încercui Kievul

Rusia își schimbă planurile de a lupta în Ucraina: abandonează operațiunile ofensive în unele zone, dar își concentrează forțele pe ofensiva asupra Kievului și își continuă ofensiva la Donețk pentru a ocupa complet regiunile Donețk și Lugansk.

Rusia ajustează planurile și transferă echipamente în Belarus pentru a încercui Kievul
Sursa foto: Twitter/emileghessen
de Alexandra Ionescu    |    24 Mar 2022   •   17:24

A 29-a zi a invaziei militare ruse este în desfășurare, Rusia suferă pierderi semnificative, așa că continuă să se „mobilizeze” și să încerce să restabilească eficiența de luptă a vehiculelor blindate învechite.

Pentru a restabili capacitatea de luptă, conducerea Forțelor Armate ale Federației Ruse a luat o serie de decizii de a elimina vehiculele blindate învechite și de a le trimite la unitățile militare care restabilesc capacitatea de luptă.

În teritoriile ocupate de ruși sunt frecvente cazuri de sechestru de camioane și utilaje agricole speciale de la întreprinzători privați și fermieri.

Potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, conducerea militară rusă începe să realizeze că forțele și mijloacele disponibile nu sunt suficiente pentru a menține teritoriile ocupate temporar ale Ucrainei și a conduce operațiuni de apărare.

„Conform informațiilor primite, conducerea militaro-politică a Federației Ruse a decis să ajusteze planurile pentru continuarea ostilităților pe teritoriul Ucrainei din cauza faptului că obiectivele stabilite înainte de războiul cu Ucraina nu au fost îndeplinite la timp.

În același timp, conducerea militară rusă transferă arme și echipamente militare din districtele militare pe teritoriul Belarusului și al Republicii Autonome Crimeea ocupată temporar. Scopul este de a pregăti și implementa acțiuni ofensive pentru încercuirea orașului Kiev.”

 

 

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina Belarus
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close