Antena 3 CNN Externe Rusia. Un chirurg a furat o parte din heroina extrasă din stomacul unui traficant de droguri

Rusia. Un chirurg a furat o parte din heroina extrasă din stomacul unui traficant de droguri

Rusia. Un chirurg a furat o parte din heroina extrasă din stomacul unui traficant de droguri
Sursa foto: Foto:digitaljournal.com
de M.Z.    |    13 Aug 2013   •   16:02
Un chirurg din centrul Rusiei a furat cinci grame de heroină, pe care a extras-o în timpul operaţiei din stomacul unui traficant de droguri, a anunţat luni Ministerul rus de Interne, potrivit Mediafax.
 
Poliţiştii care l-au percheziţionat pe chirurgul din oraşul Bogotol au confiscat o pungă cu cinci grame de heroină, ascunsă sub haine. În momentul arestării, medicul se afla sub efectul drogurilor.
 
"Chirurgul de la spitalul orăşenesc l-a operat pe un bărbat care transporta în stomacul său heroină. Poliţia a confiscat" aceste droguri, afirmă într-un comunicat Munisterul rus de Interne, adăugând că medicul "şi-a însuşit o parte" din heroină.
 
Autorităţile au deschis două anchete penale pentru "cumpărarea şi păstrarea ilegală în cantităţi mari a substanţelor narcotice" şi "furtul substanţelor narcotice în cantităţi mari". Chirurgul riscă 15 ani de închisoare.
 
În ultimii patru ani, Rusia a devenit una dintre ţările cu cele mai multe persoane care consumă droguri prin injectare, potrivit unui raport prezentat recent de către Biroul Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate (UNDOC). 
 

×
Subiecte în articol: Rusia droguri
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close