Antena 3 CNN Externe "RUSIA va RENAŞTE". Unul din cei mai puternici oameni din ţară spune că Putin nu se teme de SANCŢIUNILE Occidentului

"RUSIA va RENAŞTE". Unul din cei mai puternici oameni din ţară spune că Putin nu se teme de SANCŢIUNILE Occidentului

"RUSIA va RENAŞTE". Unul din cei mai puternici oameni din ţară spune că Putin nu se teme de SANCŢIUNILE Occidentului
de O.P.    |    26 Dec 2014   •   09:09

Sancțiunile Occidentului nu vor putea să-i doboare pe ruși, și-a exprimat convingerea joi ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov. Dimpotrivă, în opinia lui Lavrov, actuala situație ar putea duce chiar la modernizarea economiei ruse, informează RIA Novosti.

"Nu ne-am umilit și nu ne vom umili. Este o naivitate absolută să crezi, după cum cred unii, că dacă vor introduce sancțiuni pentru vreo câteva luni, o jumătate de an, rușii vor fi doborâți", a declarat șeful diplomației ruse în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Rossia 1.

În opinia lui Lavrov, actuala situație ar putea duce chiar la o modernizare a economiei Rusiei. "În mare măsură, această situație este legată nu doar de factori externi, ci și de necesitatea de a moderniza economia Rusiei", a declarat Serghei Lavrov.

Țările occidentale au introdus, începând din martie, mai multe serii de sancțiuni împotriva unor politicieni, oameni de afaceri și companii din Rusia, ca urmare a poziției Moscovei în ceea ce privește criza din Ucraina. Cel mai recent val de sancțiuni a avut loc în decembrie, când președintele SUA, Barack Obama, a anunțat extinderea acestora și asupra Crimeii.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close