Antena 3 CNN Externe ”Rusia vrea ca SUA să fie o superputere responsabilă, nu un refugiu pentru senili”, transmite Kremlinul

”Rusia vrea ca SUA să fie o superputere responsabilă, nu un refugiu pentru senili”, transmite Kremlinul

Rusia ar dori să vadă Statele Unite ale Americii o țară puternică și inteligentă, mai degrabă decât un refugiu pentru cei afectați de demență, transmite Kremlinul.

”Rusia vrea ca SUA să fie o superputere responsabilă, nu un refugiu pentru senili”, transmite Kremlinul
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    23 Mar 2022   •   11:21

”În timp ce instituțiile americane vor ca Rusia să se prăbușească, Rusia vrea să vadă SUA o țară puternică și inteligentă, mai degrabă decât un refugiu pentru cei care alunecă treptat în senilitate”, a declarat șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei și fostul președinte Dmitri Medvedev prin intermediul agenției de presă rusă de stat TASS.

Medvedev a mai subliniat că Moscova ar dori ca SUA să fie ”un stat responsabil care îndeplinește toate funcțiile unei superputeri, un stat care caută să-și rezolve numeroasele probleme interne în loc să submineze dezvoltarea altor țări”.

”Toate acestea sunt posibile dacă nu credeți că numele președintelui SUA este Volodimir Zelenski și continuați să vă întrebați asistenții dacă scrierea corectă este Irak sau Iran”, a remarcat cu ironie fostul lider de la Kremlin.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close