Antena 3 CNN Externe S-a aplecat să își ridice copilul, dar a simțit ceva ciudat. Viața ei s-a schimbat drastic. „Am ajuns de la o mamă casnică, la o persoană inutilă”

S-a aplecat să își ridice copilul, dar a simțit ceva ciudat. Viața ei s-a schimbat drastic. „Am ajuns de la o mamă casnică, la o persoană inutilă”

S-a aplecat să își ridice copilul, dar a simțit ceva ciudat. Viața ei s-a schimbat drastic. „Am ajuns de la o mamă casnică, la o persoană inutilă”
Sursa foto: Foto: Facebook/Amanda Shipp
20 Sep 2018   •   20:47

Amanda Shipp, mamă a doi copii, a povestit cum într-o clipă toată viața a luat o turnură neașteptată. Totul era perfect, până când, un accident ciudat a făcut ca toată lumea ei să se năruie. 

„M-am aplecat să îmi ridic bebelușul și am simțit ca și cum ceva s-a rupt. Mi-am scăpat copilul în pătuț și mi-am auzit fetița plângând în cealaltă cameră, dar nu mă puteam mișca. Mi-am sunat soțul și el a venit imediat acasă și m-a dus la urgențe. Nu puteam simți nimic în afară de durere”, a spus ea.

Medicii i-au prescris un tratament cu steroizi care i-a provocat tendințe suicidale. „Am început să mă simt diferit, foarte tristă. Simțeam că este o idee bună să mă arunc de pe un pod. Am ajuns de la o mamă casnică, la o persoană inutilă care nu prea reușea să se ridice din pat”, a mai spus femeia.

Amanda a încercat să se sinucidă, luând un pumn de pastile, însă și-a revenit. Imediat, a fost trimisă la un spital, unde i s-a explicat că are nevoie de operație la coloană.

S-a dovedit că i se deplasaseră patru discuri de la coloană și i s-a spus că medicația pe care o luase până în acel moment conducea la „un risc ridicat de tendințe sinucigașe”.

După operație, și-a dat seama că îi place să petreacă timp la sală și a devenit ea însăși antrenor personal care îi ajută pe ceilalți, potrivit irishmirror.ie.

×
Subiecte în articol: mama coloana operatie
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close