Antena 3 CNN Externe S-a dat ALARMA la Casa Albă. Ce s-a întâmplat în curtea reşedinţei lui Obama i-a îngrozit pe americani

S-a dat ALARMA la Casa Albă. Ce s-a întâmplat în curtea reşedinţei lui Obama i-a îngrozit pe americani

S-a dat ALARMA la Casa Albă. Ce s-a întâmplat în curtea reşedinţei lui Obama i-a îngrozit pe americani
de O.P.    |    04 Oct 2013   •   06:44

Alertă la Casa Albă! O femeie a încercat să intre cu maşina în perimetrul reşedinţei liderului american.  Oamenii legii au încolţit imediat maşina, însă femeia a reuşit să fugă. A gonit pe străzile capitalei până la Capitoliu, unde a fost împuşcată mortal după o urmărire ca în filme cu poliţiştii. În tot acest timp, pe bancheta din spate se afla bebeluşul său de numai un an. Ca prin minune, copilul a scăpat nevătămat.

Oamenii legii au intrat în alert după ce o maşină condusă de o femeie a încercat să forţeze una dintre barierele din apropierea Casei Albe. Imediat, maşina a fost înconjurată de poliţişti care au somat-o pe femeie să se predea.

Văzându-se încolţită, femeia şi-a făcut cale printre oamenii legii şi a reuşit să fugă. Pe urmele ei au pornit peste o sută de poliţişti, dar şi agenţi ai serviciilor secrete americane. Între timp, oamenii au fost evacuaţi din Casa Albă şi din Capitoliu.

În goana după femeie, o maşină de poliţie s-a răsturnat pe carosabil, iar un poliţist a fost transportat de urgenţă, cu un elicopter, la spital. O dată ajunşi la Capitoliu, oamenii legii au deschis focul asupra femeii, ucigând-o.

Când s-au apropiat de maşină, poliţiştii au încremenit. În vehicul se afla un bebeluş de numai un an, care a scăpat nevătămat. Ulterior, oamenii legii au descoperit identitatea femeii.

Este vorba despre Miriam Carey, o afro-americană în vârstă de 34 de ani, mama bebeluşului. Ea are un istoric îndelungat de probleme mentale. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, pentru a descoperi de ce a comis femeia aceste fapte. Oamenii legii au exclus ipoteza unui atac terorist.


×
Subiecte în articol: Casa Alba Barack Obama
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close