Antena 3 CNN Externe S-a făcut lumină în cazul celor doi ROMÂNI asasinaţi în stil mafiot, în Italia. Cine era de fapt femeia

S-a făcut lumină în cazul celor doi ROMÂNI asasinaţi în stil mafiot, în Italia. Cine era de fapt femeia

S-a făcut lumină în cazul celor doi ROMÂNI asasinaţi în stil mafiot, în Italia. Cine era de fapt femeia
de O.P.    |    04 Oct 2013   •   06:29

 Bărbatul de 38 de ani, reţinut în cazul dublului asasinat din Italia, a recunoscut că i-a ucis pe cei doi români găsiţi în portbagajul unei maşini. Criminalul le-a spus poliţiştilor că românca era prostituată şi avea la el o datorie de 25 de mii de euro.  În momentul în care s-au întâlnit ca sa îşi recupereze banii, femeia a venit însoţită de mai mulţi bărbaţi, care l-au atacat. Atunci, el a scos pistolul şi s-a apărat.

Femeia de 35 de ani ucisă cu sânge rece în regiunea Reggio Calabria, era din Bacău şi trăia în Italia de aproape 10 ani. Plecase din ţară ca să-i ofere o viaţă mai bună fetei sale.

Cunoscuţii tinerei au fost îngroziţi când au aflat cum şi-a găsit sfârşitul.

Iubitul femeiii, un tânăr de 28 de ani din comuna bistriţeană Teaca, avea probleme cu legea. Era cercetat de DIICOT pentru proxenetism şi constituire de grup infracţional organizat.

Românii au fost găsiţi morţi în portbagajul unei maşini abandonate pe un ponton din sudul Italiei.  Un pescar a descoperit trupurile neînsufleţite ale celor doi.

Principalul suspect a povestit poliţiei cum s-a petrecut tragedia. El a spus că femeia lucra ca prostituată şi că iubitul ei era de fapt proxenetul acesteia.

Italianul voia să-şi recupereze banii, iar românca i-ar fi dat întâlnire în apropierea pontonului. Numai că a venit însoţită de încă 4 bărbaţi care l-ar fi atacat. Atunci italianul spune că a scos un pistol şi a tras. Alţi 3 bărbaţi, care îi însoţeau pe români, ar fi fugit de la locul tragediei.

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close