Antena 3 CNN Externe S-a întors Rusia la perioada sovietică? Cum se ocupă Putin de politicienii din opoziţie

S-a întors Rusia la perioada sovietică? Cum se ocupă Putin de politicienii din opoziţie

S-a întors Rusia la perioada sovietică? Cum se ocupă Putin de politicienii din opoziţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Iun 2012   •   07:13

Poliţiştii ruşi au dat buzna ieri în locuinţele liderilor opoziţiei. După ce le-au fost percheziţionate casele, politicienii care se opun preşedintelui Putin au fost invitaţi să se prezinte astăzi la audieri. De fapt lucrurile se leagă foarte bine. Liderii opoziţiei ruse intenţionau să participe astăzi la cel mai mare miting de protest organizat de la învestirea lui Vladimir Putin în funcţia de preşedinte.

Cu o zi înainte să iasă în stradă ca să protesteze faţă de măsurile luate de Vladimir Putin, liderii opoziţiei din Rusia s-au trezit cu poliţiştii la uşă. Aceştia erau înarmaţi cu mandate de percheziţie.

Oamenii sunt de părere că liderul de la Kremlin şi-a pierdut răbdarea şi vrea să pună capăt demonstraţiilor care îi subminează autoritatea.

Totodată, mai mulţi lideri au fost chemaţi la interogatoriu, astăzi, cu privire la violenţele de la un miting de dinaintea învestirii în funcţie a lui Putin.

Criticii lui Putin spun că Rusia s-a întors în perioada sovietică.

Opozanţii regimului Putin au de gând să participe astăzi la cel mai mare miting organizat după reîntoarcerea liderului rus la Kremlin.




×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close