Antena 3 CNN Externe S-au dus să mulgă vacile și nu s-au mai întors. După 75 de ani, copiii lor au aflat adevărul uluitor

S-au dus să mulgă vacile și nu s-au mai întors. După 75 de ani, copiii lor au aflat adevărul uluitor

S-au dus să mulgă vacile și nu s-au mai întors. După 75 de ani, copiii lor au aflat adevărul uluitor
Sursa foto: Foto: YouTube
11 Sep 2017   •   17:30

Pe 15 august 18942, Marcelin și Francine Dumoulin, părinți a șapte copii, au plecat de la ferma lor din Valais, Elveția. Le-au spus copiilor că se duc să mulgă vacile și că se vor întoarce repede. Nu s-au mai întors niciodată. 

„Am petrecut toată viața căutându-i fără încetare. Am vrut să le găsim măcar trupurile ca să-i înmormântăm creștinește”, a declarat recent fiica celor doi, acum în vârstă de 79 de ani. 

Misterul s-a risipit recent, când două trupuri au fost găsite mumificate într-un ghețar din masivul Diablerets. Poliția elvețiană a confirmat că bărbatul și femeia sunt într-adevăr soții Dumoulin, care au dispărut în urmă cu 75 de ani, relatează AFP.

„Pe baza comparațiilor ADN efectuate de un medic legist în colaborare cu poliția cantonală și Ministerul public, rămășițele găsite în ghețar au fost oficial identificate. Este vorba de domnul Marcelin Dumoulin și de soția sa, Francine Dumoulin, în vârstă de 40 și 37 de ani, dispăruți tragic la 15 august 1942”, se arată într-un comunicat.

Corpurile perfect conservate zăceau unul lângă altul, având între ele rucsacurile, o sticlă, o carte și un ceas, potrivit lui Bernard Tschannen, directorul domeniului schiabil Glacier 3000, unde au fost găsit trupurile neînsuflețite ale cuplului.

 

×
Subiecte în articol: cuplu Elvetia ferma
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close