Antena 3 CNN Externe S-au filmat în timp ce luau micul dejun în oraș, iar în scurt timp bărbatul a fost arestat. Motivul este de necrezut

S-au filmat în timp ce luau micul dejun în oraș, iar în scurt timp bărbatul a fost arestat. Motivul este de necrezut

S-au filmat în timp ce luau micul dejun în oraș, iar în scurt timp bărbatul a fost arestat. Motivul este de necrezut
10 Sep 2018   •   17:29

Un bărbat egiptean din Arabia Saudită a fost arestat după ce un video cu el luând micul dejun cu o femeie a devenit viral pe Twitter. 

Acest lucru este nu este permis în Arabia Saudită, unde în restaurante precum McDonald's sau Starbucks familiile și bărbații singuri trebuie să stea în zone diferite. Femeile trebuie să stea separat de bărbați și nu li se permite să-și rezolve treburile zilnice fără a fi însoțite de tată, soț, un frate sau un fiu.  

Bărbatul a fost arestat de către Ministerul Sănătății și Dezvoltării Sociale din Arabia Saudită, fiind acuzat pentru "săvârșirea mai multe încălcări ale legii și preluarea unui rol rezervat exclusiv saudiților".

În videoclipul de numai 30 de secunde, bărbatul și femeia glumesc pe scurt despre cum își mănâncă micul dejun împreună fără să fie însoțiți de altcineva. Punctul care a cauzat cea mai mare dispută însă vine la sfârșitul videoului, când femeia pare să-i dea bărbatului mâncare în gură.  

 

Mulți saudiți de pe rețelele de socializare au fost extrem de critici atât față de bărbat cât și față de femeie, însă majoritatea oamenilor s-au întrebat de ce bărbatul a fost pedepsit și femeia nu. 

Sursă: BBC  

×
Subiecte în articol: arestat Arabia Saudita
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close