Antena 3 CNN Externe O țară din Europa oferă salarii de 6.500 de euro pentru români. Meseria pe care trebuie să o cunoască

O țară din Europa oferă salarii de 6.500 de euro pentru români. Meseria pe care trebuie să o cunoască

O companie dintr-o țară europeană oferă un salariu de până la 6.500 de euro lunar, pentru un job la care românii se pricep foarte bine.

O țară din Europa oferă salarii de 6.500 de euro pentru români. Meseria pe care trebuie să o cunoască
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Roxana Mihăiescu    |    09 Ian 2024   •   15:48

O companie din Spania care deține un magazin online vrea să se extindă în toată Europa și caută să mărească întreaga echipă.

Astfel, potrivit unui anunț postat pe o platformă de recrutări, compania angajează români pe mai multe posturi, printre care inginer de sistem cu experiență. Pentru acest post, angajatorul oferă un salariu anual de 75.000 € anual, adică 6.500 de euro pe lună, plus alte beneficii.

Citește și: Reacția unui baschetbalist american, după ce s-a mutat în România: ”Locuiesc într-un apartament cu două camere și plătesc doar 580 de euro pe lună”

”Fii proactiv, responsabil, analitic și pragmatic.

Contribuiți cu mare atenție la detalii/proprietatea produsului.

Lucrează ca un puternic jucător de echipă și comunicator.

Vino cu motivație pentru a învăța și a crește.

Fii pasionat de a conduce schimbarea și eficiența cu parteneri din diferite discipline”, sunt caracteristicile viitorului angajat cautat de companie, notează Newsweek.

De asemenea, angajatorul cere peste 5 ani de experiență pe un post similar, experiență în dezvoltarea, implementarea și întreținerea aplicațiilor tehnologice bazate pe web cu Ruby on Rails sau abilitatea și interesul de a lucra cu acestea.

Candidații trebuie să dețină cunoștințe solide despre POO, codificare curată, TDD și agilitate. Programarea funcțională și DDD sunt un plus, iar experiența în Javascript, Elixir, Scala și Python reprezintă un punct în plus.

O altă condiție necesară este cunoașterea foarte bună a limbii engleze. 

×
Subiecte în articol: salariu Europa angajaţi români
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close