Antena 3 CNN Externe Sancţiunile Occidentului i-au înfuriat pe ruşi. Vor închiderea restaurantelor McDonald's şi interzicerea filmelor americane

Sancţiunile Occidentului i-au înfuriat pe ruşi. Vor închiderea restaurantelor McDonald's şi interzicerea filmelor americane

Sancţiunile Occidentului i-au înfuriat pe ruşi. Vor închiderea restaurantelor McDonald's şi interzicerea filmelor americane
14 Apr 2014   •   21:04

Este puţin probabil ca preşedintele SUA, Barack Obama, să meargă la cumpărături pe strada Aeroportovskaya din Moscova. Însă, dacă ar face-o, cu siguranţă s-ar lovi de ostilitatea patronilor de magazine.

"Sancţiuni: Barack Obama nu are voie sa intre", stă scris pe afişul lipit pe uşa unui magazin care comercializează miere şi ceară de albine. scrie Bloomberg.

"Când am auzit că vor lua măsuri împotriva noastră, am vrut să iau o poziţie, în calitate de cetăţean", a spus Vladimir Kulakov, proprietarul în vârstă de 58 de ani al magazinului respectiv si preşedintele Asociatiei Nationale a Apicultorilor.

"Majoritatea clienţilor sprijină iniţiativa mea", a adaugat omul de afaceri.

Asemeni lui, mulţi politicieni şi antreprenori se folosesc de sancţiunile impuse de Occident pentru a câştiga voturi sau ... clienţi.

Printre propunerile politicienilor ruşi se numară chiar interzicerea filmelor de la Hollywood sau închiderea tuturor restaurantelor McDonald's din Rusia.

×
Subiecte în articol: Hollywood Rusia McDonald's
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close