Antena 3 CNN Externe Şansa să se întâmple era de 1 la 70 de MILIOANE. Minunea aceasta i-a uluit pe medici

Şansa să se întâmple era de 1 la 70 de MILIOANE. Minunea aceasta i-a uluit pe medici

Şansa să se întâmple era de 1 la 70 de MILIOANE. Minunea aceasta i-a uluit pe medici
Sursa foto: Foto: Reuters
de O.P.    |    20 Feb 2013   •   10:40

Tressa şi Manuel Montalvo voiau ca fiul lor de doi ani să mai aibă o surioară sau un frăţior, aşa că s-au decis să mai încerce să facă un copil. Cuplul din Texas spune că nu a apelat la niciun tratament de fertilitate, iar medicii s-au declarat complet uimiţi: "Şansa ca asta să se întâmple este de unu la 70 de milioane".

Chiar în ziua de Sfântul Valentin, Tressa a dat naştere la două perechi de gemeni identici. "Am planificat şi ne-am dorit această sarcină, însă se pare că am reuşit un pic prea mult", spune Tressa.

Când era însărcinată în 10 săptămâni, medicul ginecolog i-a spus că va avea gemeni, la o vizită ulterioară, medicul a mai văzut la ecograf încă o inimioară, iar la un alt consult, medicii le-au spus că vor fi părinţii a patru bebeluşi - nu cvadrupleţi, ci două seturi de gemeni - doi gemeni împărţeau o placentă, iar ceilalţi doi o alta.

Ace, Blaine, Cash şi Dylan s-au născut perfect sănătoşi, însă trebuie să stea o perioadă la incubator, pentru că s-au născut prematur.

"I-am botezat pe micuţii noştri A-B-C-D. Nu ne aşteptam la această minune, dar am fost chiar binecuvântaţi", spune Tressa.





×
Subiecte în articol: gemeni nasteri
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close