Antena 3 CNN Externe Şapte persoane au fost ucise, iar trei rănite, în urma unui atac armat la o universitate din Oakland

Şapte persoane au fost ucise, iar trei rănite, în urma unui atac armat la o universitate din Oakland

Şapte persoane au fost ucise, iar trei rănite, în urma unui atac armat la o universitate din Oakland
Sursa foto: Foto: www.ctpost.com
de O.P.    |    03 Apr 2012   •   06:28

Şapte oameni au murit şi trei au fost răniţi, după ce un bărbat a tras peste 30 de focuri de armă la o universitate din Oakland, California. Autorităţile au reţinut un suspect într-un centru comercial din aproapiere, însă nu au dat mai multe informaţii. Martorii susţin că bărbatul, în vârstă de 40 de ani de origine coreeană, era un fost student şi îl descriu ca fiind un om cu probleme psihice.

Oamenii au încercat cu disperare să iasă din universitatea Oikos, unde un pistolar trăgea în oricine îi stătea în cale. O tânără, care trecea întâmplător prin zonă, a sunat la dispeceratul de urgenţă, după ce a auzit ţipetele unei femei, care a reuşit să scape de atacator.

Pe moment, asasinul a reuşit să scape. Autorităţile americane au început imediat căutările şi l-au găsit în scurt timp.

Atacatorul, un bărbat de 40 de ani de origine coreeană, a fost reţinut într-un centru comercial din apropiere, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din Oakland.

Universitatea Oikos este o instituţie religioasă privată, ce oferă cursuri de teologie, muzică şi asistenţă medicală. Toată comunitatea din Oakland este uimită de gestul bărbatului şi urmează să organizeze mai multe ceremonii în memoria celor şapte persoane decedate.






×
Subiecte în articol: decese crime
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close