Antena 3 CNN Externe Şapte persoane au murit în urma unui schimb de focuri, într-un cartier din Miami

Şapte persoane au murit în urma unui schimb de focuri, într-un cartier din Miami

Şapte persoane au murit în urma unui schimb de focuri, într-un cartier din Miami
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
27 Iul 2013   •   17:20
Şapte persoane, între care suspectul, au murit în urma unei luări de ostatici începute vineri seara şi încheiate sâmbătă dimineaţa în cartierul hispanic Hialeah din Miami, în Florida (sud-est), a anunţat poliţia, conform Mediafax.
"Şase persoane nevinovate au murit, precum şi suspectul aflat la originea luării de ostatici", a declarat pentru AFP sergentul Eddie Rodriguez, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Hialeah, un cartier din nord-estul Miami. 
Acesta a precizat că motivaţiile autorului luării de ostatici nu sunt cunoscute pentru moment. În plus, autorităţile nu au identificat toate victimele.
"Incidentul a început vineri seara în jurul orei 18.30 şi s-a încheiat sâmbătă dimineaţa la ora 02.30, când o echipă de intervenţie a poliţiei, Swat, a pătruns în clădire şi a intrat în apartament. Suspectul mai avea doi ostatici în momentul respectiv", a adăugat Eddie Rodriguez.
Printre victime figurează un cuplu în vârstă. Acestea sunt singurele victime identificate până în prezent. Fiica lor a precizat că cele două persoane, dintre care una în vârstă de 78 de ani, erau proprietarele clădirii în care a avut loc schimbul de focuri. Acestea erau de origine columbiană. 
 

×
Subiecte în articol: schimb de focuri Miami ostatici victime
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close