Antena 3 CNN Externe Sarah Palin: Dumnezeu îmi va arăta calea spre alegerile prezidenţiale din 2012

Sarah Palin: Dumnezeu îmi va arăta calea spre alegerile prezidenţiale din 2012

Sarah Palin: Dumnezeu îmi va arăta calea spre alegerile prezidenţiale din 2012
11 Noi 2008   •   10:34

Dacă electoratul nu a prea ajutat-o, Sarah Pallin îşi pune acum speranţele în Dumnezeu. Fostul candidat republican la vicepreşedinţia Statelor Unite, Sarah Palin, şi-a exprimat luni speranţa că Dumnezeu "îi va arăta calea" în cazul în care va candida la alegerile prezidenţiale americane, anunţă AFP.
Sarah Palin a fost reţinută în a declara dacă va candida sau nu la alegerile prezidenţiale din 2012. "Nu pot să prezic ce se va întâmpla mâine şi cu atât mai puţin ce se va întâmpla în patru ani" a precizat aceasta pentru Fox News. "Ştiţi credinţa este ceva foarte important în viaţa mea. Şi ceea ce fac întotdeauna este să-mi pun viaţa în mâinile creatorului meu" a mai adăugat Palin.
Pe parcursul campaniei electorale Palin şi-a arătat credinţa în repetate râmduri. De data aceasta, ea a ţinut să precizeze că dacă Dumnezeu vrea ca ea să câştige în alegerile prezidenţiale, speră că El îi va arăta calea."Şi dacă există o uşă deschisă în 2012 sau patru ani mai târziu şi dacă este ceva ce se dovedeşte bun pentru familia mea, statul meu, ţara mea, o ocazie pentru mine, voi intra pe această uşă" Dar numai cu voia lui Dumnezeu, susţine Palin.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sarah Palin alegeri prezidentiale
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close