Antena 3 CNN Externe Sarah Palin inventează un nou cuvânt pe Twitter şi se compară cu Shakespeare

Sarah Palin inventează un nou cuvânt pe Twitter şi se compară cu Shakespeare

Sarah Palin inventează un nou cuvânt pe Twitter şi se compară cu Shakespeare
19 Iul 2010   •   16:58

Sarah Palin a întâmpinat dificultăţi lingvistice în momentul în care a dorit să scrie un nou post pe contul de Twitter despre planurile de construcţie ale unei moschei în apropiere de "Ground Zero", locaţia din New York unde se aflau construite turnurile gemene.

Fosta candidată pe postul de vicepreşedinte, care foloseşte în mod regulat reţeaua de socializare pentru a-şi face cunoscute opiniile, a avut nevoie de trei încercări pentru a scrie un mesaj fără greşeli pe Twitter, cu un maxim de 140 de caractere. La prima încercare, Palin le-a cerut "paşnicilor musulmani" să "dezminţenească" moscheea. După nefericita invenţie, Palin a folosit la a doua încercare cuvântul "dezmintă" incorect, cerând "paşnicilor locuitori din New York să dezmintă planurile moscheii de la Ground Zero", scrie The Telegraph.

Cele două mesaje au fost înlăturate de pe pagina de Twitter, nu înainte să ajungă pe toate site-urile de ştiri din SUA. A treia încercare a fost magică, iar Palin a reuşit să le ceară oamenilor să refuze construcţia respectivă.

Încercând să explice erorile, fostul guvernator al statului Alaska a postat un al patrulea mesaj, spunând că "Limba engleză este o limbă vie. Şi lui Shakespeare i-a plăcut să inventeze noi cuvinte".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sarah Palin Twitter
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close