Antena 3 CNN Externe Sarah Palin l-a acuzat pe Barack Obama că ar fi ?prieten cu teroriştii?

Sarah Palin l-a acuzat pe Barack Obama că ar fi ?prieten cu teroriştii?

Sarah Palin l-a acuzat pe Barack Obama că ar fi ?prieten cu teroriştii?
05 Oct 2008   •   16:56

Candidatul republican la vicepreşedinţia Statelor Unite, Sarah Palin, l-a acuzat pe democratul Barack Obama, aspirant la Casa Albă, că ar fi ?prieten cu teroriştii?. Afirmaţia a fost făcută la o reuniune, care avea drept scop colectarea de fonduri pentru campania electorală. Republicana Sarah Palin a explicat celor prezenti că i-a tras atenţia un articol apărut în presa americană, în care se vorbea despre susţinătorii democratului Obama.
?Am citit cu interes despre prietenii lui Barack Obama din Chicago.Se pare cã unul dintre cei mai vechi susţinãtori ai lui Barack este cineva care, potrivit New York Times, este un terorist american ce a fãcut parte din grupul care, a lansat o campanie de atentate împotriva Pentagonului şi capitala americană?, susţine Palin.
Guvernatoarea din Alaska a criticat dur legătura dintre Barack Obama şi presupusul terorist: ?Acest bărbat nu vede America aşa cum o vedem noi. America este o mare forţă a binelui în această lume. Noi vedem America ca fiind excepţională. Adversarul nostru este totuşi cineva care vede America, se pare, atât de imperfectă, încât este prieten cu teroriştii care ar viza propria ţară. ?
În anturajul lui Obama, acest atac a fost calificat ca fiind unul disperat şi fals. Purtătorul de cuvânt al democraţilor a catalogat comentariile guvernatoarei Palin ca fiind insultătoare.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Sarah Palin Barack Obama
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close