Antena 3 CNN Externe Sarah Palin se gândeşte să se bată cu Obama pentru Casa Albă

Sarah Palin se gândeşte să se bată cu Obama pentru Casa Albă

Sarah Palin se gândeşte să se bată cu Obama pentru Casa Albă
Sursa foto: sarah palin
08 Feb 2010   •   08:49

Sarah Palin, fostă candidată la vicepreşedinţia SUA, în tandem cu John McCain, a declarat că are Casa Albă în obiectiv, declarând că "ar fi absurd" să nu ia în considerare o candidatură contra lui Barack Obama în 2012.
Declaraţia vine după un discurs combativ, gen campanie, ce îl acuza pe actualul preşedinte american că este un mare cheltuitor şi slab pe probleme de securitate naţională.
Fostul guvernator de Alaska a adăugat că există şi alţi potenţiali candidaţi pentru o nominalizare republicană, care "sunt într-o poziţie la fel de puternică sau mai puternică decât poziţia mea să ia Casa Albă".
Palin a declarat însă pentru Fox News: "Nu voi închide uşa ce poate ar fi deschisă pentru mine pe viitor. Voi candida dacă voi considera că este cel mai bun lucru de făcut pentru ţara noastră şi pentru familia Palin ."

Palin declara că experienţa sa ca primar al unui mic oraş şi doi ani de guvernator în Alaska o dac mai calificată decât Obama. Aceasta susţinea că preşedintele ar fi învins dacă alegerile ar avea loc acum.

El ar putea să îşi întărească poziţia, totuşi, prin "jucarea cărţii războiului", susţinea aceasta, cu o declaraţie de război contra Iranului şi demonstrarea susţinerii mai puternic pentru Israel. "Lucrurile s-ar schimba dramatic dacă ar decide să fie mai dur şi să facă totul pentru a garanta securitatea naţiunii noastre şi a aliaţilor noştri."
Antena3.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close