Antena 3 CNN Externe O mamă a trăit clipe de groază după ce a deschis dulapul cu haine al fiului său: "Nu vezi asta în fiecare zi"

O mamă a trăit clipe de groază după ce a deschis dulapul cu haine al fiului său: "Nu vezi asta în fiecare zi"

O mamă din Australia a avut pare de șocul vieții după ce a deschis un sertar cu haine din dulapul fiului ei. Pe lângă lenjerie intimă și șosete, femeia a descoperit ceva la care nu se aștepta.

O mamă a trăit clipe de groază după ce a deschis dulapul cu haine al fiului său: "Nu vezi asta în fiecare zi"
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Ian 2024   •   11:28

Un șarpe maro lung de 1,5 metri a găsit o femeie în dulapul cu lenjerie şi șosete al fiului său. Speriată, femeia a apelat la un vânător de șerpi care să îl scoată din dulap. Acesta spune că femeia a avut noroc, pentru că șarpele de 1,5 metri lungime descoperit în sertar este unul dintre cei mai veninoși din lume. 

"Mama s-a dus să ia niște haine pentru fiul ei și a găsit în schimb un șarpe maro mare de 1,5 metri lungime", a scris Mark Pelley despre această experiență pe Facebook.

O parte dintre cei care au lăsat comentarii la postare s-au mirat că femeia nu a observat, totuși, șarpele în momentul în care a pus hainele curate în sertar. Pelley a explicat însă că este vorba despre un șarpe foarte ușor, iar oamenii tind să nu îl observe.

Citeşte şi: Un obiectiv turistic important introduce taxă de acces din 15 ianuarie

"Ne-am dat seama ce s-a întâmplat. Ea a cărat ieri rufe împăturite și, în timp ce lua hainele de pe sârma de haine, șarpele s-a târât între ele. Nu vezi asta în fiecare zi", a declarat băiatul conform New York Post

Șerpii maro de Est, care sunt "rapizi și cunoscuți pentru temperamentul lor agresiv", potrivit Australian Geographic, trăiesc în estul și centrul Australiei, precum și în sudul Noii Guinee, și pot crește până la 2,5 metri în lungime.

×
Subiecte în articol: sarpe veninos dulap haine copii
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close