Antena 3 Externe Şase corpuri decapitate, găsite într-un automobil din Mexic

Şase corpuri decapitate, găsite într-un automobil din Mexic

17 Ian 2017   •   08:09
Şase corpuri decapitate, găsite într-un automobil din Mexic
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Şase corpuri decapitate au fost găsite luni într-un automobil abandonat la Chilpancingo, în statul Guerrero din sudul Mexicului, informează AFP din surse oficiale. Capetele victimelor se aflau într-un sac de plastic aşezat pe vehicul, a adăugat un purtător de cuvânt al securităţii statului.

Automobilul a fost găsit de poliţie pe stradă. Alte patru cadavre au fost găsite luni în două locuri din Chilapa, o localitate mai mică la circa 60 de km de oraşul Chilpancingo, cu 187.000 de locuitori.

Victimele aveau mâinile legate şi prezentau urme de tortură, a precizat o sursă a AFP din cadrul autorităţilor locale.

Crimele au avut loc în cadrul luptei dintre cartelurile Los Ardillos şi Los Jefes, care anterior formau cartelul Los Rojos, a explicat aceeaşi sursă. În prezent, cele două grupări criminale luptă pentru controlul traficului de droguri din regiune.

Tot în statul mexican Guerrero - unde în zonele montane se cultivă mac pentru opiu - au dispărut în urmă cu doi ani 43 de studenţi, probabil asasinaţi de Los Guerreros Unidos, rivalul Los Rojos.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close