Antena 3 CNN Externe SCANDAL cu tentă sexuală în US Navy. Femeile-ofiţer au fost FILMATE pe ascuns la duşurile şi vestiarele unui submarin balistic

SCANDAL cu tentă sexuală în US Navy. Femeile-ofiţer au fost FILMATE pe ascuns la duşurile şi vestiarele unui submarin balistic

SCANDAL cu tentă sexuală în US Navy. Femeile-ofiţer au fost FILMATE pe ascuns la duşurile şi vestiarele unui submarin balistic
05 Dec 2014   •   13:02

Marina militară americană investighează mai multe informaţii legate de filmarea în secret a primelor femei ofiţer, care şi-au îndeplinit serviciul militar pe un submarin al armatei.

Incidentele s-ar fi petrecut la bordul submarinului balistic USS Wyoming, clasa Ohio, cu baza permanentă în Kings Bay, Galvestone.
Luna trecută, oficialii marinei au aflat pentru prima dată despre aceste acuzaţii şi au demarat o anchetă internă condusă de Serviciul Naval de Investigaţii Criminale, relatează The Washington Post.

Purtătorul de cuvânt al US Navy, Lt. Leslie Hubbell, a refuzat să dea detalii despre ce s-a întâmplat, spunând că ancheta este în plină desfăşurare.
Marina americană a luat la cunoştinţă despre posibile "comportamente incriminatorii la bordul submarinului USS Wyoming", a adăugat Hubbell.

Un alt oficial a confirmat că există suspiciuni care susţin că femeile de la bordul submarinului au fost înregistrate video, cu o cameră ascunsă, la duşuri sau în vestiare, în diverse ipostaze.

"Dacă acuzaţiile se vor dovedi a fi reale, Marina militară dă asigurări că cei vinovaţi pentru aceste fapte vor trebui să fie responsabili pentru acţiunile lor şi vor suporta rigorile legii", a mai spus Hubbell.

Noile dezvăluiri agită şi mai mult apele din jurul programului de integrare al femeilor în diverse poziţii din armată.
Primele femei, care au fost trimise într-o funcţie militară la bordul unui submarin, au fost chiar cele de pe USS Wyoming, la sfârşitul anului 2011.
În prezent, mai există alte şase submarine cu personal feminin la bord.
Potrivit programului de dezvolatare a integrării personalului feminin la bordul submarinelor militare, acest proces ar trebui să fie finalizat în anul 2020.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close