Antena 3 CNN Externe Scandal de proporţii mondiale. Două mari puteri acordă sume colosale pentru avorturile ilegale din India şi China

Scandal de proporţii mondiale. Două mari puteri acordă sume colosale pentru avorturile ilegale din India şi China

Scandal de proporţii mondiale. Două mari puteri acordă sume colosale pentru avorturile ilegale din India şi China
de O.P.    |    19 Iun 2012   •   12:35

China şi India sunt două din ţările cu un număr uriaş de locuitori, iar problema controlului naşterilor a devenit una mondială, se pare. Cazuri şocante ies la suprafaţă şi dezvăluie cruzimea cu care sunt tratate femeile care îndrăznesc să facă mai mult de un copil.

Un chirurg din India a fost dus în faţa Curţii Supreme, după ce timp de două ore a sterilizat 53 de femei, fără ca acestea să îşi dea consimţământul. Se pare că banii ar fi venit de la englezi, iar oficialii indieni ar fi folosit aproape 250 de milioane de dolari din programul de sterilizare a femeilor.

Aceste operaţii se desfăşoară fără niciun fel de interes faţă de viaţa femeilor şi multe chiar pier pe masa de operaţii. Departamentul pentru Dezvoltare Internaţională al Marii Britanii percepe controlul populaţiei ca un factor determinant în reducerea gazelor de seră, numai că populaţia pe care încearcă să o controleze nu locuieşte în Londra, ci în lumea a treia.

Potrivit Christian Post, şi SUA ar fi implicate într-un astfel de proiect, numai că autorităţile americane au destinat bani către China. Săptămâna trecută, o fotografie şocantă atrăgea indignarea lumii. Pe un pat de spital, o femeie priveşte neputincioasă spre copilul ei, avortat forţat în a şaptea lună de sarcină.

Femeia din fotografie rămăsese însărcinată cu al doilea copil, deşi legea chineză interzice acest lucru. Pentru că nu a putut să plătească amenda de peste 6.000 de dolari, o sumă care reprezintă venitul familiei pe patru ani, autorităţile au obligat-o să semneze un act prin care era de acord cu avortul.

După ce femeia a refuzat, autorităţile au intrat în casă, au bătut-o, au luat-o cu forţa şi au dus-o la spital, unde medicii au legat-o de pat şi i-au injectat intra-uterin fătului toxine în creier.

Se pare că administraţia Obama finanțează cu 50 de milioane de dolari anual agenţia United Nations Population Fund (UNFPA), care susține politica sângeroasă de planificare familială a Chinei, relatează LifeSiteNews.




×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close