Antena 3 CNN Externe Scandal fără precedent la BBC. Secretul SINISTRU al unui prezentator a șocat o lume întreagă

Scandal fără precedent la BBC. Secretul SINISTRU al unui prezentator a șocat o lume întreagă

Scandal fără precedent la BBC. Secretul SINISTRU al unui prezentator a șocat o lume întreagă
Sursa foto: Foto: huffingtonpost.co.uk
25 Oct 2012   •   20:44

Prestigiosul post britanic BBC e zdruncinat de un scandal de pedofilie! Dezvăluiri uluitoare ale poliţiei arată că un fost prezentator al televiziunii a abuzat sexual peste 300 de minori. Mai mult, presa din Marea Britanie susţine că există un adevărat cerc de vedete de televiziune care beneficiază de serviciile unei reţele de pedofilie. Guvernul de la Londra a luat imediat poziţie şi a cerut explicaţii, dar mai ales anchete.

Jimmy Savile e unul dintre cei mai populari crainici din istoria televiziunii britanice. Era cunoscut ca un apropiat al Casei Regale, dar şi ca un bun catolic. Şi era adulat pentru emisiunile sale pentru copii. Abia acum însă o televiziune i-a dat în vileag secretul sinistru. Sute de copii ar fi fost abuzaţi sexual de Saville. Dezvăluirea a stârnit valuri până la cel mai înalt nivel.

Acuzaţiile şi ceea ce pare să se fi întâmplat sunt îngrozitoare şi, cred, şocante pentru întreaga ţară. Iar aceste acuzaţii lasă multe instituţii, în special BBC, cu întrebări serioase la care trebuie să răspundă.

Scotland Yard a confirmat că nu e doar un banal zvon de presă. Peste 300 de victime au căzut pradă prezentatorului pedofil, vreme de 6 decenii. Saville a murit anul trecut, la 84 de ani, cu toate acestea scandalul pune BBC într-o poziţie stânjenitoare.

Sunt acuzaţii foarte serioase şi este absolut corect ca Guvernul să exprime profunda îngrijorare manifestată de opinia publică.

Presa spune însă că scandalul e abia la început şi că mai multe vedete BBC ar fi implicate. Şi ele ar fi avut legături cu o reţea de pedofili, susţin ziarele.





×
Subiecte în articol: BBC copii abuzati
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close