Antena 3 CNN Externe Scandal la facultate! Cum a ajuns să se promoveze prostituția 

Scandal la facultate! Cum a ajuns să se promoveze prostituția 

Scandal la facultate! Cum a ajuns să se promoveze prostituția 
Sursa foto: Sursă: Facebook
02 Oct 2018   •   13:41

Universitatea din Brighton a fost criticată după ce în cadrul unui târg de job-uri a promovat o organizație de prostituție. 

În timpul evenimentului de la facultate, Sex Workers’ Outreach Project Sussex (SWOP), a înmânat prezervative, lubrifiante și sfaturi despre cum să devii un lucrător sexual. Pe rețelele de socializare, organizația a postat: ”Unu din șase studenți se gândește să lucreze în această industrie sau este deja un lucrător sexual”. De asemenea, contul de Twitter al organizației susține că prostituția este o muncă la fel ca oricare alta. 

Grupul s-a descris ca fiind „un serviciu discret pentru femeile care lucrează în industria sexului și locuiesc în Sussex”. Informațiile oferite de organizație au inclus sfaturi despre cum să însoțești un bărbat în siguranță, și să te asiguri că cineva știe întodeauna unde ești. 

De la încheierea târgului de joburi, facultatea a fost dur criticată pentru că a permis grupului să se promoveze printre studenți, normalizând prostituția. Universitatea a declarat că va lansa o investigație cu privire la întamplarea neplăcută.

Sursă: NY Post 

×
Subiecte în articol: prostitutie Anglia scandal
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close