Scandal uriaș în interiorul Tesla. Un angajat a fost acuzat de sabotaj chiar de Elon Musk

19 Iun 2018   •   20:24
Scandal uriaș în interiorul Tesla. Un angajat a fost acuzat de sabotaj chiar de Elon Musk foto: Youtube

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a acuzat un angajat al companiei pe care o deține de „sabotaj” și furt de informații ultra-sensibile, pe care le-a transmis mai departe. 

"Am fost consternat să aflu în acest weekend că un angajat al Tesla a comis un act de sabotaj care dăunează operaţiunilor noastre", a scris Elon Musk într-un e-mail adresat subordonaţilor săi, publicat marţi de mai mulţi analişti financiari. "Acest sabotaj include pur şi simplu modificări ale codului sistemului de fabricaţie Tesla prin împrumutarea unor nume false de utilizator şi prin exportul unor tone de informaţii ultra-sensibile unor părţi terţe necunoscute", a explicat antreprenorul de origine sud-africană.

"Dimensiunea acţiunilor sale nu este deocamdată pe deplin cunoscută, dar, ţinând cont de ceea ce el a recunoscut deja că a făcut până în prezent, lucrurile par destul de grave", a mai spus Elon Musk.

Elon nu a dezvăluit numele angajatului, a cărui motivaţie ar fi constat în faptul că "dorea o promovare pe care nu a obţinut-o".
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close