Antena 3 Externe Scandal uriaş pornit de Armata americană: "Catolicii şi creştinii evanghelici sunt EXTREMIŞTI ca şi Al Qaeda şi KKK"

Scandal uriaş pornit de Armata americană: "Catolicii şi creştinii evanghelici sunt EXTREMIŞTI ca şi Al Qaeda şi KKK"

de O.P.    |    15 Apr 2013   •   11:54
Scandal uriaş pornit de Armata americană: "Catolicii şi creştinii evanghelici sunt EXTREMIŞTI ca şi Al Qaeda şi KKK"

Creştinii evanghelici şi catolocii au fost trecuţi de Pentagon pe acelaşi loc cu teroriştii de la Al Qaeda şi liderii Ku Klux Klan. Imediat de la publicarea acestei afirmaţii, câţiva zeci de membri ai Congresului au semnat o petiţie prin care îi cer liderului Armatei să îşi ceară scuze în mod public faţă de jignirile aduse faţă de aceste instituţii religioase.

Acest material, în care apăreau afirmaţii extremiste la adresa creştinilor catolici şi evaghelici, a fost oferit soldaţilor care au participat la o sesiune de antrenament în 2012.Pe acest material, intitulat "Extremismul religios", apar, alături de Ku Klux Klan şi gruparea teroristă Al Qaeda şi numele Bisericii Catolice din SUA sau numele Bisericii Evanghelice.

George Wright, purtătorul de cuvânt al Armatei, a declarat că acesta a fost un incident izolat şi că nu reprezintă în niciun caz crezul şi convingerile Armatei Americane.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close