Antena 3 CNN Externe Scenă horror în avion! Vezi ce a alertat piloţii şi turnul de control al Aeroportului LaGuardia

Scenă horror în avion! Vezi ce a alertat piloţii şi turnul de control al Aeroportului LaGuardia

Scenă horror în avion! Vezi ce a alertat piloţii şi turnul  de control al Aeroportului LaGuardia
17 Noi 2011   •   16:12

Căpitanul unui avion ce efectua o cursă de linie pe ruta Asheville  - New York (SUA) a rămas blocat în toaletă tocmai când aeronava se pregătea să aterizeze pe Aeroportul LaGuardia, anunţă nypost.com

Disperat că nu reuşea să iasă, a început să ţipe şi să lovească uşa cu pumnii şi picioarele. Un pasager care stătea în primele rânduri l-a auzit şi a încercat să-l ajute pe nefericitul pilot. Fără succes însă. Sfătuit de cel captiv în WC, pasagerul a vrut să  informeze restul echipajului aflat în cockpit, de situaţia jenantă în care se afla colegul lor.

Copilotul s-a speriat de accentul oriental al celui care bătea în uşa cabinei sale şi a anunţat turnul de control al aeroportului new-yorkez că este posibil ca aeronava sa să fie implictă într-un atentat terorist. "Căpitanul lipseşte de ceva vreme şi cineva cu accent străin încearcă să intre în cockpit", a transmis acesta.

Mesajul a pus în alertă autorităţile de la sol şi câteva avioane de luptă au fost puse în stand-by, gata să intercepteze aeronava ce părea să se confrunte cu probleme serioase.

Într-un final, după eforturi impresionante, pilotul închis în toaletă a reuşit  să iasă şi să-şi liniştească staff-ul. Cu toate acestea, pasagerul binevoitor, cel care a încercat să-l ajute, a fost interogat imediat după aterizare, la puţin timp după fiind eliberat.

Reprezentanţii companiei aviatice şi-au exprimat scuzele faţă de această nefericită confuzie.

×
Subiecte în articol: avion FBI
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close